Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekeraar VGZ

VGZ komt met dagelijks opzegbare zorgverzekering

18 okt 2011

Zorgverzekeraar VGZ komt met een zorgverzekering genaamd: "Blue". Deze eenvoudige zorgverzekering heeft een basispakket met twee aanvullende mogelijkheden en moet zo de strijd aangaan met de eveneens goedkope verzekeringen, zoals die van Anderzorg. Het unieke van deze zorgverzekering is dat deze dagelijks opzegbaar is, iets waar de consument volgens onderzoek van TNS Nipo zeer veel waarde aan hecht. De premie van deze zorgverzekering wordt in November bekend gemaakt.

 

Update: Inmiddels is de Blue zorgverzekering al niet meer verkrijgbaar

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.