Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

VGZ stijgt mee met de rest

VGZ stijgt mee met de rest

19 nov 2016

Vandaag zijn dan ook uiteindelijk de prijzen van zorgverzekeraar VGZ naar buiten gekomen. De goedkoopste polis komt uiteindelijk neer op 104,95 voor de naturapolis en de restitutiepolis stijgt naar 118,95 euro per maand. Hiermee stijgt de zorgverzekeraar gemiddeld met 5 euro per maand, een relatief lage verhoging ten opzichte van de andere verzekeraars:

Welke polissen heeft VGZ zorgpremie 2017:

  • Goede keuze polis, vanaf 104,95 per maand (budget)
  • Ruime keuze polis, vanaf 112,95 per maand (naturapolis)
  • Eigen keuze polis, vanaf 118,95 per maand (restitutiepolis)

Ook heeft VGZ in het komende jaar weer een zevental aanvullende dekkingen die u kunt selecteren op basis van de behoeftes die u nodig heeft de komende periode. U kunt VGZ uiteraard ook terugvinden in de zorgvergelijker.

Bekijk de pagina VGZ zorgverzekering 2017

UMC zorgpremie 2017

UMC een onderdeel van VGZ heeft ook vandaag de premie bekend gemaakt, deze zorgverzekering vooral toegespitst op de werknemers van de academische centra heeft een verhoging doorgemaakt van 98,90 euro per maand naar 104,90 per maand en stijgt hiermee zes euro per jaar.

De verzekering is vooral aantrekkelijk voor de mensen werkzaam in de academische centra vanwege de extra collectiviteitskorting die ze hierbij krijgen.

Welke polis is de UMC zorgverzekering?

De UMC zorgverzekering is een restitutiepolis.

Meer informatie kunt u vinden op de pagina UMC zorgverzekering 2017

National Academic zorgpremie 2017

Ook de National Academic zorgpremie stijgt met 5 euro per maand naar een bedrag van 104,95 per maand voor de restitutiepolis.

Meer informatie over deze verzekeraar kunt u vinden op National Academic Zorgverzekering 2017.

Besured Zorgpremie 2017

Ook Besured, onderdeel van VGZ heeft haar prijs bekend gemaakt en voert een stijging door van 5 euro per maand voor de naturapolis van deze topper.

U kunt alles terugvinden op de pagina: Besured Zorgverzekering 2017

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.