Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

VGZ zorgpremie 2018

VGZ verhoogt zorgpremie 2018

11 nov 2017

Zorgverzekeraar VGZ heeft ook zojuist de zorgpremie voor 2018 bekend gemaakt, deze gaat stijgt met 3,25 euro per maand. Eerder al op de dag liet de andere gigant Menzis weten haar zorgpremie gelijk te houden, gaat VGZ dan toch echt bewust kiezen voor de natuurlijke uitloop om in te krimpen zoals zij eerder al lieten weten? Ook binnen dit beleid valt dan waarschijnlijk de reden dat ze de goedkoopste polis de Goede Keuze (budgetpolis) hebben laten vallen, alleen dan betalen die klanten als alternatief een fors bedrag meer per maand.

Welke polissen heeft VGZ in 2018?

  • VGZ Ruime keuze (naturapolis) voor: 116,20 euro per maand
  • VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis) voor: 122,20 euro per maand

Onder de vlag van VGZ bevinden zich nog een veelvoud aan labels, waarond er UMC, United Consumers en Unive wij zijn dan ook benieuwd of die ook een prijsverhoging gaan doorvoeren in hun beleid. 

Update: 12:00 uur United Consumers maakt haar zorgpremie bekend! 

Zorgpremie united consumers 2018

Om de lijn van het moederbedrijf door te zetten heeft United consumers ook haar prijzen verhoogt met respectievelijk 2,93 euro per maand voor de restitutiepolis 109,98 euro per maand en de naturapolis 104,58 euro per maand., ook bieden zij geen budgetpolis meer aan in 2018, gaat dit ze klanten kosten? U kunt de zorgverzekering evenals de aanvullende dekkingen bekijken op de pagina van United consumers 2018

Wanneer kunt u het beste starten met vergelijken?

Wij krijgen inmiddels veel vragen van consumenten of ze al gebruik kunnen maken van de zorgvergelijker, echter gaat deze pas op 2018 indien 75% van alle prijzen voor 2018 bekend zijn, u kunt het beste wachten tot maandag 13 november om dan een goed overzicht te hebben van de gehele markt en een juiste keuze te kunnen maken. Komt u er zelf niet uit via de zorgpremie vergelijken pagina? Dan staan wij u vanaf maandag van vroeg tot laat te woord via telefoon, chat en whatsapp! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.