Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Winst zorgverzekeraars 2 miljard euro!

Winst zorgverzekeraars 2 miljard euro!

5 jul 2012

Naar aanleiding van de bezuinigingen rondom de economische crisis heeft het KUNDUZ akkoord ervoor gezorgd dat de hoogte van het eigen risico in 2013 omhoog zal gaan naar 350€. Een verhaal dat hiertegenover staat, zo heeft de FNV laten onderzoeken, is dat de zorgverzekeraars in de afgelopen drie jaar, 2 miljard euro verdiend hebben! 

'Waarom niet de winsten afromen van de zorgverzekaars?', aldus Jan Berghuis, landelijk bestuurder metaal bij het FNV. 'De premies van de winsten zijn voornamelijk gemaakt door de werknemers', aldus de bestuurder. 

FNV heeft een actiecomité opgericht om de kiezers duidelijk te maken dat de verhoging van het eigen risico onrechtvaardig is. Het actiecomité vindt dat het geld van de verhoging elders vandaan gehaald moet worden en niet bij de werknemers!

Bron: FNV

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.