Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ziezo zorgpremie 2019

ZieZo goedkoopste polis van 2019 bij verhogen eigen risico!

13 nov 2018

Veel zorgverzekeraars hebben gisteren op het laatste moment de prijzen van hun polissen bekend gemaakt. Zo ook zorgverzekeraar Zilveren Kruis die de prijzen van haar budgetpolis bekend heeft gemaakt.

  • De ZieZo selectief polis 2019 komt uit op: 105,95 euro per maand
  • De ZieZo basis polis 2019 komt uit op: 101,95 euro per maand

Indien men een verhoogd eigen risico kiest van 500,- per jaar dan kosten deze polissen 79,95 voor de ziezo selectief en 83,95 voor de Ziezo Basis. Let wel op dat je bewust voor deze polissen kiest zodat je het niet erg vind dat je alleen gebruik kan maken van de gecontracteerde zorgverleners! Doe je dit niet dan kan je eventueel kosten zelf moeten bijbetalen, lees ook wat is het verschil tussen een budget en naturapolis

 

Aanvullende pakketten Ziezo zorgverzekering 2019:

Deze zorgverzekeraar heeft twee aanvullende polissen namelijk:

  1. Ziezo Aanvullend 1, vanaf 5,75 euro per maand
  2. Ziezo Aanvulled 2, vanaf 14,75 euro per maand

Klik hier om naar de website van Ziezo te gaan en de inhoud van de pakketten te bekijken

Start van het zorgseizoen

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het inladen van alle data van de zorgverzekeraars. Wij verwachten dat dit voor de middag in zijn geheel is gebeurd en alle data actueel en accuraat is. Dat betekent ook dat u kunt starten met uw zorgpremie vergelijken middels onze zorgvergelijker. Wenst u graag persoonlijk contact, dan kunt u ons ook ten alle tijden bellen voor een deskundig advies, bij ons namelijk geen studenten maar medewerkers met jarenlange ervaring en WFT gediplomeerd! 

Klik hier om te starten met het vergelijken van Ziezo met alle andere aanbieders van dit moment!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.