Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ziezo zorgpremie 2017

Ziezo toont messcherpe premie voor 2017

19 nov 2016

Zojuist heeft zorgverzekeraar Ziezo de zorgpremie van 2017 bekend gemaakt, een uitzondering op de regel laat zien dat het wel degelijk anders kan dan alle andere zorgverzekeraars tot dusverre hebben laten zien. De zorgpremie van de Ziezo zorgverzekering stijgt van 96,75 naar 99,95. Echter hebben ze voor dit jaar nog meer plannen en hebben ze een budgetpolis in het leven geroepen die tot nu toe de goedkoopste premie van Nederland betreft namelijk 93,95 euro per maand.

Welke polissen heeft Ziezo 2017?

  • Naturapolis: vanaf 99,95 euro per maand
  • Budgetpolis: vanaf 93,95 euro per maand

Voor vandaag heeft Ziezo geen aanvullende details bekend gemaakt wat de prijzen doen indien men het eigen risico vrijwillig laat stijgen met 500 euro, dit zullen wij morgen publiceren zodra we over deze informatie beschikken. U kunt dit bekijken op de pagina van Ziezo 2017.

Met Ziezo is het rijtje compleet van de verzekeringen van Achmea. Vannacht gaan de databases hun werk doen zodat u morgenochtend een uitgebreide vergelijking kunt maken van alle zorgverzekeraars van Nederland op de website met het grootste aanbod van Nederland: ZorgverzekeringWijzer.nl

Let op indien u een vergelijking maakt kunt u stuiten op kortingen die u niet op andere websites kunt vinden. Sluit daarom altijd uw polis af op ZorgverzekeringWijzer om hier gebruik van te kunnen maken! Zit u al aangesloten bij een verzekeraar? Ook dan kunt u gebruik maken van enkele van onze exclusieve kortingen die wij hebben bedongen, bekijk het snel in de zorgvergelijker! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.