Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zilveren Kruis zorgpremie 2016

Zilveren Kruis en Ziezo zorgpremie 2016

17 nov 2015

Zojuist komen ook de eerste onderdelen van Achmea naar buiten met de zorgpremie voor 2016, ditmaal Zilveren Kruis, Ziezo en Prolife. Al deze labels van Achmea krijgen te maken met een stijging van 84 euro per jaar ofwel 7 euro per maand! Dit is verreweg de hoogste stijger tot dusverre op de markt. Eerder al werd er dit jaar door de Nederlandse overheid een stijging bekend gemaakt van 10 euro per maand, we gaan zien of er komende dagen nog merken overheen gaan. Zie hieronder de prijzen van 2016.

  • Prolife kost  €109,45 per maand
  • Ziezo kost 96,75 per maand
  • Zilveren Kruis Basis Budget, kost € 96,95 per maand (Budgetpolis)
  • Zilveren Kruis Basis Zeker, kost € 109,45 per maand (Naturapolis)
  • Zilveren Kruis Basis Exclusief, kost € 113,25 per maand (Restitutiepolis)

Voor een uitgebreid overzicht van de polissen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:

Op deze pagina’s kunt u uitgebreide informatie terugvinden over de inhoud van de polissen en de aanvullende pakketten.

Het lijkt vandaag wel de dag van de bekendmakingen, nadat eerder vandaag CZ, OHRA, Delta Lloyd, Menzis, Azivo, Zorg en Zekerheid ook al de prijzen van enkele polissen bekend hebben gemaakt, wie weet wat er nog volgt.

Wij raden u nog steeds aan te wachten met het vergelijken van de zorgverzekering tot 19 November, op deze dag zullen alle zorgverzekeraars de prijzen voor de zorgverzekering 2016 bekend gemaakt hebben en kunt u alles vergelijken.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.