Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zilveren Kruis komt met nieuw label Ziezo

Zilveren Kruis komt met nieuw label Ziezo

3 dec 2014

Ziezo een nieuw label die onder de vlag van Zilveren Kruis op de markt komt per vandaag.  Een naturaverzekering waarbij u 100% vergoeding krijgt bij gecontracteerde zorg en 75% van het marktconforme tarief indien u gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgaanbieder. Deze nieuwe polis kost € 89,75 met een eigen risico van € 375,- per jaar.

Welke aanvullende polissen heeft Zorgverzekeraar Ziezo?

Ziezo heeft vier aanvullende pakketten die kunnen worden toegevoegd aan het basispakket namelijk:

  • Ziezo Aanvullend 1 en kost € 5,50 per maand
  • Ziezo Aanvullend 2 en kost € 12,50 per maand
  • Ziezo Tand 1 en kost € 11,- per maand
  • Ziezo Tand 2 en kost  € 17,50 per maand

Voor meer informatie over de inhoud van de aanvullende polissen van Ziezo gaat u naar de pagina Ziezo zorgverzekering 2015.

Voor een ieder dus een pakket die bij u  past voor een zeer scherpe prijs.

Zit Ziezo al in de zorgvergelijker?

Ziezo zit op het moment van schrijven nog niet in de vergelijker, dit omdat wij de gegevens van de verzekeraar binnen onze database nog niet hebben ontvangen. Zodra zij deze aanleveren zullen wij ook deze zorgverzekering uiteraard plaatsen op onze website en heeft u de mogelijkheid om deze direct af te sluiten. Wij verwachten hooguit morgen deze gegevens te ontvangen. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.