Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

zilveren kruis zorgpremie 2017

Zilveren Kruis zorgpremie 2017 stijgt 8 euro per maand!

18 nov 2016

Zojuist hebben we de prijzen binnen gekregen van de zilveren kruis zorgpremie 2017.  Net als de overige merken van de Achmea groep, waar Zilveren Kruis onder valt  stijgen de zorgpremies. Het resultaat betreft een stijging van 96 euro op jaarbasis, ofwel 8 euro per maand. Ook Zilveren kruis  heeft aangegeven dat ze de reserves inzetten om de zorgpremie te drukken.

Welke polissen heeft Zilveren Kruis in 2017?

  • Basis Budget, vanaf 104,95 euro per maand (budgetpolis)
  • Basis Zeker, vanaf 117,45 euro per maand (naturapolis)
  • Basis Exclusief, vanaf 121,75 euro per maand (restitutiepolis)

Zilveren Kruis heeft een vijftal aan aanvullende polissen, u kunt deze  bekijken op de pagina van de Zilveren Kruis Zorgverzekering 2017

Prolife zorgpremie 2017

Ook zorgverzekeraar Prolife, tevens ook onderdeel van Achmea heeft ook tegelijkertijd de zorgpremies getoond voor 2017. De christelijke zorgverzekeraar stijgt mee met ook 8 euro per maand.

De polissen die Prolife in 2017 heeft zijn:

  • Principe polis (naturapolis) vanaf 117,45 euro per maand.
  • Principe polis restitutie (restitutiepolis) vanaf 121,75 euro per maand.

Prolife heeft dezelfde aanvullende dekkingen als Zilveren Kruis, u kunt deze bekijken op de pagina: Prolife zorgverzekering

Interpolis zorgpremie 2017

 Ook interpolis heeft tegelijk met de twee bovenstaande haar prijzen bekend gemaakt, deze stijgt 5,75 euro per maand naar een bedrag van 104,25 euro per maand en is exclusief  af te sluiten via de rabobank. 

Hiermee zijn de 17e ,18e en 19e polis prijzen van dit jaar bekend gemaakt, een forse stijging is het resultaat van ver boven de geschatte 3,50 euro per maan die de regering heeft voorspeld. Het heeft echt zin om uw zorgverzekering te vergelijken, zowieso om te zien of deze nog aansluit op uw wensen van deze tijd en om te kijken of u daadwerkelijk ook kunt besparen. Indien u via ons afsluit heeft u tevens vaak een collectiviteitskorting en in sommige gevallen ook nog een ongevallendekking gratis! Zorgpremie vergelijken. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.