Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zilveren Kruis 2019

Zilveren Kruis Zorgpremie 2019 stijgt 120 euro per jaar!

10 nov 2018

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft vandaag als laatste grote zorgverzekeraar haar premie bekend gemaakt voor de zorgpremie 2019, daar waar we eerder al een grote stijging konden zien bij CZ en een middelmatige stijging bij VGZ laat Zilveren Kruis een stijging zien van 120 euro per jaar  voor de restitutiepolis. Dit komt zelfs overeen met de verwachtingen van de regering heen die al eerder met een schatting kwamen dat de zorgpremie met 10 euro per maand zou stijgen. 

Zilveren Kruis heeft ook nog een budgetlabel genaamd Ziezo, deze is nog niet bekend gemaakt. 

Basisverzekeringen Zilveren Kruis 2019

Zilveren Kruis heeft in 2019 drie varianten beschikbaar namelijk 

  • Basis Budget voor 114,95- euro per maand
  • Basis Zeker voor 126,95 euro per maand
  • Basis Exclusief voor 133,75 euro per maand

Deze zorgpremies zijn berekend op een eigen risico van 385,- euro op jaarbasis, indien u deze vrijwillig verhoogt dan krijgt u nog extra kortingen op de zorgpremie tot maximaal 20 euro bij een vrijwillig eigen risico van 500,-. Let op deze premies zijn gebasseerd op een leeftijd van 35 jaar, Zilveren Kruis hanteert namelijk een leeftijdsafhankelijke premie in 2019.

Indien u deze pakketten wil bekijken op de website van Zilveren Kruis, Klik hier om naar de website te gaan van Zilveren Kruis

Zilveren Kruis 2019 vergelijken

Wij zijn op dit moment druk bezig met het binnenhalen van alle data die vandaag bekend is geworden, dit zal zo spoedig mogelijk worden getoond op onze website, uiterlijk maandag 12 november dienen alle verzekeraars de prijzen te tonen van de zorgpremies 2019. Vanaf dat moment is het ook het meest verstandige om Zilveren Kruis 2019 te vergelijken met alle overige zorgverzekeraars. Wij schieten u dan graag te hulp zowel via de webchat als telefonisch! 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.