Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorg en zekerheid zorgpremie

Zorg en Zekerheid Zorgpremie 2015

13 nov 2014

Vandaag heeft zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid ook haar zorgpremie 2015 bekend gemaakt. Ook deze verzekeraar laat een stijging zien in de zorgpremie van 5 euro op de basisverzekering. Zorg en Zekerheid is een kleine zorgverzekeraar die ook nog het label AZVZ onder zich heeft, een maritieme zorgverzekering. 

 

Overzicht polissen Zorg en Zekerheid 2015:

  • Zorg en Zekerpolis (naturapolis) was € 96,96 euro wordt € 101,95
  • Zorg vrij polis (restitutie) een nieuwe polis en kost € 104,55

 

Overzicht aanvullende polissen Zorg en Zekerheid 2015:

  • AV sure, kost € 10,95 per maand
  • AV basis kost € 15,90 per maand
  • AV Standaard € 17,80 per maand
  • AV Gezzin € 43,50 per maand
  • AV top , € 36,95 per maand
  • AV Plus , € 42,55 per maand
  • AV totaal, € 91,- per maand

Voor een uitgebreide omschrijving van de inhoud van de aanvullende pakketten kunt u het beste naar de pagina: Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2015

Hoe staan we ervoor na alle bekendmakingen?

Zorg en zekerheid is hiermee de elfde zorgverzekeraar die de prijzen van de zorgpremie 2015 bekend heeft gemaakt.  Tot nu toe is de VGZ zorgpremie 2015 de hoogste stijger met € 14,- per maand en is zorgverzekeraar DSW koploper die tot nu toe als enige haar premie gelijk heeft gehouden! Hoe nu verder? We hebben nog 40 polissen te gaan alvorens we de hele balans op kunnen maken maar na bekendmaking van de grote merken VGZ en de CZ groep kunnen we toch concluderen dat de zorgpremie in 2015 een flinke stijging heeft doorgemaakt, des te belangrijker om een goede vergelijking te maken om zo te zien of u kunt besparen op uw zorgpremie. Dit is mogelijk middels onze zorgvergelijker vanaf 19 November, graag een mailtje ontvangen? Schrijft u zich dan in voor het zorgalarm rechtsboven op de pagina! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.