Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

zorg en zekerheid zorgpremie 2017

Zorg en zekerheid zorgpremie 2017

16 nov 2016

zorg en zekerheid zorgpremie 2017Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft zojuist als vijfde zorgverzekeraar haar zorgpremie voor 2017 gepresenteerd, deze komt uit op een stijging van slechts 3,55 euro voor de restitutiepolis! De overige polissen stijgen respectievelijk met 6,2 euro per maand voor de Zorg gemak polis en de Zorg Zeker polis 3,2 euro per maand! Hiermee lijkt Zorg en Zekerheid de eerste zorgverzekeraar die zich redelijk kan vinden met de stijging van de zorgpremie zoals deze is geraamd door de Tweede kamer tijdens prinsjesdag namelijk een nominale stijging van 3,5 euro per maand. 

Welke polissen heeft Zorg en Zekerheid 2017:

  • Zorg Gemak Polis, vanaf 104,60 euro per maand (combinatiepolis)
  • Zorg Zeker polis, vanaf 110,15 euro per maand (naturapolis)
  • Zorg Vrij polis, vanaf 113,00 euro per maand.  (restitutiepolis)

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een aanvullend pakket op maat af te sluiten daar Zorg en Zekerheid dit jaar 8 aanvullende verzekeringen heeft die u als aanvulling op de basisverzekering kunt afsluiten. Om dit tot in de details na te kunnen bekijken kunt op de pagina Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2017. 

Zorg en Zekerheid afsluiten met Korting? 

U kunt de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid 2017 afsluiten via ZorgverzekeringWijzer met extra kortingen bovenop de premies! Start direct met uw zorgpremie vergelijken om te bekijken wat de kortingen zijn die u kunt krijgen. Deze zijn verwerkt in de premies die getoond worden op de resultatenpagina. Let op deze korting die u hier krijgt is exclusief via ZorgverzekeringWijzer, u kunt elders ook uw zorgverzekering afsluiten alleen dan bestaat er de mogelijkheid dat u geen gebruik kunt maken van deze korting! 

 

 

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.