Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgpremie 2012 Menzis

Zorgpremie 2012 Menzis

1 nov 2011

De eerste grote zorgverzekeraar heeft als vierde op rij de zorgpremie van 2012 bekend gemaakt. Zoals verwacht is ook bij Menzis de premie gestegen. De premie is van 104,75 euro in 2011 naar 106,50 euro in 2012 gestegen. Dit is een stijging van 21 euro op jaarbasis.

Menzis heeft wel aangegeven dat zij de broekriem moeten aanhalen om de premiestijging volgend jaar en de jaren daarna niet extreem te verhogen. Menzis gaat hiervoor 20 procent besparen op de eigen bedrijfsvoering.

Ook worden er kosten bespaard om niet meer met alle ziekenhuizen zaken te doen voor bepaalde ingrepen.

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.