Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

cz zorgpremie 2018

Zorgpremie CZ stijgt ook in 2018

10 nov 2017

Het lag al in de lijn der verwachting nadat eerder Delta Lloyd en OHRA hun premies bekend hadden gemaakt voor de zorgpremie 2018. Aangezien CZ het moederbedrijf achter deze twee is zagen wij de stijging al aankomen.  Zorgverzekeraar CZ verhoogt dan ook de prijs van het basispakket van de meest afgesloten polis (naturapolis) naar 116.25 euro per maand, een stijging van 40 euro op jaarbasis evenals OHRA. De reden van de (beperkte) stijging is dat ook deze zorgverzekeraar aanspraak heeft gemaakt op haar reserves, hiermee kunnen ze onder het eerder begrote bedrag, een stijging van 6,50 euro per maand volgens de regering uitkomen, wel geeft de directie aan zich grote zorgen te maken om de continue stijging van de zorgkosten.

Nadat vandaag CZ met haar premie is gekomen verwachten wij dat de andere grote verzekeraars zoals Achmea vandaag ook volgen met de bekendmakingen zo vlak voor het weekend. De prijsvechters zullen pas op de laatste dag (12 november), wellicht 1 voor 12 pas bekend maken.

Polissen zorgverzekeraar CZ:

  • Zorgbewustpolis (naturapolis) kost 112.15 euro per maand, bij ons voor 104.30 per maand ivm collectiviteitskorting!
  • Zorg-op-maat polis (naturapolis) kost 116.25 euro per maand, bij ons voor 108.11 per maand ivm collectiviteitskorting!
  • Zorgkeuzepolis (restitutiepolis) kost 122.60 euro per maand.bij ons voor 114.02 per maand ivm collectiviteitskorting! 

klik hier om de polissen op de website van CZ te bekijken.

CZ direct

  • CZdirect (naturapolis) kost 105.45 euro per maand

klik hier om de polissen op de website van CZdirect te bekijken

Het verschil van de naturapolissen zit in de dekking, waar je bij de zorgbewustpolis een 70% vergoeding krijgt indien je gebruik maakt van niet gecontracteerde zorgverleners krijg je bij de zorg-op-maat polis 75%. Bij de laatstgenoemde kan je overigens ook je zaken via de post regelen waar je bij de bewustpolis alles online dient te regelen.

Aanvullende polissen CZ

CZ biedt een groot aantal aanvullende polissen welke men kan afsluiten, hierin zitten een aantal zeer aantrekkelijke korting van 10 %  die enkel via ZorgverzekeringWijzer als collectiviteit gesloten kunnen worden. Uiteraard worden deze verwerkt in de zorgvergelijker. Doe er je voordeel mee, ook als je al klant bent van CZ kan je van deze collectiviteiten gebruik maken! 

Uiterlijk 12 november dienen alle zorgverzekeraars de prijzen voor hun zorgverzekering te hebben aangeleverd, u kunt dan ook het beste starten met het vergelijken vanaf dit moment. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.