Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

menzis zorgpremie 2018

Zorgpremie Menzis blijft gelijk

11 nov 2017

Zorgverzekeraar Menzis heeft in tegenstelling tot de andere grote verzekeraars die tot dusverre de prijs bekend hebben gemaakt haar premie niet verhogen, het blijft namelijk gelijk. Dit geldt voor alle drie de polissen die zij aanbieden op dit moment. De overige labels van Menzis zoals Anderzorg en HEMA daar zullen we nog even op moeten wachten maar we zijn nu al benieuwd wat die gaan doen en of die de lijn gaan volgen van het moederbedrijf. 

Welke polissen heeft Menzis in 2018:

  • Menzis Basis voordelig (naturapolis): 103,00 euro per maand 
  • Menzis Basis(naturapolis): 119,00 euro per maand
  • Mensis Basis Vrij (restitutiepolis): 122,00 euro per maand

Verder heeft Menzis een groot aanbod aan aanvullende dekkingen, bekijk deze op de pagina van Menzis zorgverzekering 2018.

Wij verwachten vandaag nog een groot aanbod aan overige verzekeraars die de prijzen bekendmaken voor de zorgpremie van 2018, zodra meer dan 75% van alle premies bekend zijn dan zal de zorgvergelijker weer omgezet worden naar alle data van 2018 en kunt u beginnen met uw zorgpremie vergelijken. De verzekeraars hebben nog 36 uur de tijd om alle premies bekend te maken, dan is namelijk de deadline, uit ervaring weten we dat de prijsvechters zich vooral de laatse minuten nog kunnen laten zien. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.