Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgtoeslag 2012

Zorgtoeslag 2012

30 mrt 2012

De zorgtoeslag 2012 is recentelijk in meerdere media in het nieuws geweest, een opvallend detail is dat veel consumenten denken dat ze te veel verdienen om aanspraak te maken op de zorgtoeslag. Zorgtoeslag kan iedereen met een maximum inkomen voor alleenstaanden van 36022 € bruto per jaar en bij samenwonenden 54264€ bruto per maand. 

De zorgtoeslag is geregeld via de belastingdienst, u kunt op de website van de belastingdienst eenvoudig controleren of u recht heeft op deze toeslag. Doet u dit nog voor 31 april, dan kunt u het nog terugvragen over heel 2011. Dit kan u dus onverwacht een meevaller opleveren tot een paar honderd euro, zonde om het niet te proberen, zouden wij zeggen. 

Om voor de zorgtoeslag in aanmerking te komen dient u in het bezit te zijn van een zorgverzekering, een nederlandse nationaliteit hebben of werkzaam zijn in Nederland. De zorgtoeslag van 2012 zal helaas in verband met de bezuinigingen verminderd worden, bekijk daarom juist nu of u nog wat extra inkomen kunt vergaren via de belastingdienst. Bekijk de pagina: Wat is zorgtoeslag voor meer informatie

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.