Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekeraar de Friesland wint prijs

Zorgverzekeraar de Friesland wint prijs

24 jun 2012

Zorgverzekeraar De Friesland is bij de uitreiking van de Esprix-marketingawards twee keer in de prijzen gevallen met de campagne om mensen te leren reanimeren. In zowel de categorie social responsibility als financiële dienstverlening kreeg De Friesland een bronzen Esprix.

Afgelopen najaar startte De Friesland Zorgverzekeraar een grote campagne om mensen in Friesland gratis deel te laten nemen aan een cursus leren reanimeren. De campagne vloeit voort uit de beslissing van De Friesland om het marketingbudget zoveel mogelijk in te zetten voor activiteiten die direct ten goede komen aan zorg, preventie, en veiligheid. Zo investeert de zorgverzekeraar samen met Sport Fryslân ook in Sport op Basisscholen, een programma waardoor er meer vakleerkrachten bewegingsonderwijs geven op basisscholen.

Resultaat

Volgens De Friesland hebben beide campagnes tastbare resultaten opgeleverd. Ruim drieduizend Friezen hebben al deelgenomen aan de cursus reanimeren. De belangstelling is dermate groot, dat De Friesland nog eens duizend cursus plaatsen extra beschikbaar heeft gesteld ook voor verzekerden elders in Nederland. In het kader van Sport op Basisscholen zijn inmiddels vijftien extra vakleerkrachten sport onderwijs aan de slag gegaan.

Bron:Skipr

Ook voor 2013 is het verstandig uw zorgverzekering na te lopen en deze te vergelijken met andere zorgverzekeringen, welke worden aangeboden door de verschillende zorgverzekeraars.

Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige en verbetermanager binnen de zorg. "Sinds het begin van de website hebben wij gekeken hoe we het zo eenvoudig mogelijk kunnen maken voor de consument om hun weg te vinden in het oerwoud van de verzekeraars." U kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.