Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

unive zorgverzekering 2018

Zorgverzekeraar Unive stijgt met de markt mee

11 nov 2017

Ook zorgverzekeraar Unive, onderdeel van VGZ laat net als het moederbedrijf die eerder op de dag de premie van onder meer de VGZ en de United Consumers polis bekend maakte een stijging zien van drie en vier euro per maand op beide polissen. U leest het goed, ook hier heeft Unive afstand genomen van de budgetpolis, net als dat we terugzagen bij VGZ, dit betekent voor diegene die deze polis hebben een forse stijging van bijna 8 euro naar het goedkoopste alternatief binnen de Unive zorgverzekering 2018. 

Welke polissen heeft Unive in 2018?

  • Unive Zorg Geregeld (naturapolis) vanaf 116,50 euro per maand
  • Unive Zorg Vrij (restitutiepolis) vanaf 121,25 euro per maand

Hierbij is het eigen risico te verhogen naar een vrijwillig eigen risico van 885 euro totaal wat een korting oplevert van 15 euro per maand. Tevens heeft unive een aantal aanvullende verzekeringen, waar de medische selectie enkel nog geldt op de meest uitgebreide tandartsenpolis, u kunt deze bekijken op de pagina van de unive zorgverzekering 2018

Vanaf maandag zijn de zorgpremies allemaal bekend gemaakt en ook verwerkt in de zorgvergelijker, u kunt dan een uitgebreide selectie maken en kiezen welk pakket het beste aansluit op uw wensen en uw levensstijl. Wilt u liever dat wij meekijken? Ook dat is mogelijk vanaf maandag, onze zorgexperts zitten dan klaar om u zowel telefonisch als via de webchat te helpen met het selecteren van de juiste verzekering en dekking voor 2018!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.