Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

ZK 2018

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis komt met minimale stijging

11 nov 2017

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft zojuist de zorgpremie verhoogt de zorgpremie met 2 euro per maand voor de duurste polissen en 1 euro voor de budgetpolis. Zilveren Kruis is hiermee de eerste zorgverzekeraar van Achmea die haar premies bekend maakt. Of de overige labels zoals FBTO en Prolife ook hun premie zullen verhogen dat zullen we nog even moeten afwachten. Wat we wel kunnen zien is dat bijna alle grote verzekeraars onder de geschatte stijging van 6,50 euro per maand blijven zoals voorspeld door de regering, wat noodzakelijk zou zijn vanwege een stijging van de zorgkosten. 

Welke polissen heeft Zilveren Kruis 2018:

  • Basis Budget polis (budgetpolis) vanaf: 105,95 euro per maand
  • Basis Zeker polis (naturapolis) vanaf: 119,45 euro per maand
  • Basis Exclusief polis (restitutiepolis) vanaf: 123,75 euro per maand.

Tevens heeft Zilveren Kruis een zeer uitgebreid aanbod aan aanvullende zorgverzekeringen ( vijf aanvullende pakketten en vijf tandartspakketten) die u hierbij kunt afsluiten, deze maken ook een lichte stijging door tot maximaal 4,80 euro voor de duurste tandartsendekking en 4,55 euro voor de aanvullende vier sterren, u kunt deze nu bekijken op de pagina Zilveren Kruis 2018.

We moeten nog wachten op de andere polis van Zilveren Kruis namelijk de Ziezo polis welke bekend staat als een prijsvechter en dus tot het laatste moment zal wachten met het bekend maken van de prijzen om te zien of ze nog net onder de concurrenten kunnen duiken, soms wel tot 1 minuut voor 12 morgenavond. U kunt vanaf maandag een juiste vergelijking maken op de website daar de database dan geheel is gevuld met de nieuwe data van 2018, tevens staan wij u dan graag te woord via de chat of telefonisch om u te helpen bij het selecteren en het afsluiten van de juiste polis die het beste aansluit op uw levensstijl en wensen. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.