Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

checklist zorgverzekering

Zorgverzekering kiezen

22 sep 2012

Het is inmiddels een begrip geworden dat u halverwege de maand November weer kunt overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Echter is het altijd de vraag, welke zorgverzekering u moet kiezen? Blijft u bij die vertrouwde zorgverzekering, welke vaak toch een verouderde polis bevat met onderdelen waar u geen gebruik meer van maakt. Of gaat u dan dit jaar toch voor een nieuwe zorgverzekering kiezen?

Hoe gaat dit te werk?

Een nieuwe zorgverzekering kiezen is heel eenvoudig middels onze zorgvergelijker, deze vergelijkt onafhankelijk alle zorgverzekeringen van Nederland. U kiest eenvoudig de pakketten die u zou willen hebben in uw aanvullende zorgverzekering. De zorgvergelijker die wij gebruiken is overigens 100 % onafhankelijk, uniek en zeer eenvoudig te gebruiken. Nadat u alle pakketten heeft gekozen die u in uw zorgverzekering zou willen hebben, komt de uitkomst in beeld. De uitkomst laat zien welke zorgverzekering het beste bij u past, gerangschikt op prijs van de premie die u per maand betaalt. De uitkomsten zijn volledig gebaseerd op de producten die u voor uw zorgverzekering heeft gekozen.

Op het moment van het schrijven van dit artikel zijn de prijzen van de zorgverzekering nog niet bekend. Wilt u op de hoogte blijven wanneer u uw zorgverzekering kunt kiezen en hier een seintje over krijgen? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en wij houden u over alle ontwikkelingen op het gebied van zorgverzekering op de hoogte.

Een zorgverzekering kiezen is mogelijk in de periode vanaf 19 November 2012 tot 31 Januari 2013. Dit laatste is mogelijk indien u zelf uw huidige zorgverzekering al op de hoogte heeft gesteld dat u de zorgverzekering aldaar wilt beëindigen. Heeft u dit niet gedaan dan kunt u tot 31 December kiezen welke zorgverzekering u in 2013 gaat nemen.  

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.