Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

fbto 2018

Zorgverzekering van FBTO stijgt iets in 2018

11 nov 2017

Ook heeft FBTO zojuist de zorgpremie van 2018 bekend gemaakt, een stijging van 1,45 euro en 2 euro per maand is het gevolg. dit zagen we al eerder terug bij Zilveren Kruis welke ook onderdeel is van het Achmea concern die een prijs stijging lieten doorvoeren voor hun polissen in 2018. 

Welke polissen heeft FBTO in 2018:

  • FBTO naturapolis kost 105,50 euro per maand
  • FBTO restitutiepolis kost 109,95 euro per maand

Tevens heeft FBTO in tegenstelling tot de andere verzekeraars geen aanvullende pakketten maar tien aanvullende modules die je zelf aan en uit kan zetten wanneer jij het nodig hebt. Voor sommige geldt overigens wel dat je iets moet wachten alvorens je het kan gebruiken en voor andere geldt dan weer dat je het de rest van het jaar niet meer uit kan zetten maar dat is wel zo eerlijk lijkt ons. Je kan de aanvullende modules en de uitgebreide prijzen nu alvast bekijken op de pagina FBTO zorgverzekering 2018.

Het verhogen van je eigen risico bij zorgverzekeraar FBTO levert je een besparing op van 22 euro per maand indien je het vrijwiliige eigen risico verhoogt met 500 euro naar 885,00 euro op jaarbais. 

Vanaf morgen kunt u direct starten met uw zorgverzekering vergelijken, daar dan de zorgvergelijker voor meer dan 75% gevuld is met de data van 2018.

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.