Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekering vergelijken 2013

Zorgverzekering vergelijken 2013

13 jul 2012

Inmiddels maakt u alweer een tijd gebruik van uw huidige zorgverzekering, binnen 4 maanden worden de nieuwe prijzen van de zorgverzekeringen 2013 bekend gemaakt. Heeft u er al over nagedacht, of u bij uw huidige zorgverzekering blijft, of gaat overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Het is gebleken dat een tevreden klant vaak bij zijn huidige zorgverzekering blijft, indien er iets verkeerd gaat of u als u als consument niet tevreden bent over de gang van zaken dan stappen de meeste consumenten over naar een andere zorgverzekering.

Allereerst moet u bedenken, waarom ga ik overstappen naar een andere zorgverzekering? Dit kan uiteraard voor een ieder een persoonlijke kwestie zijn, maar probeer deze te relativeren en te bedenken of u bij een andere zorgverzekering niet tegen hetzelfde probleem aan zult lopen.

Wat gaan de zorgverzekeringen van 2013 u brengen? We zijn inmiddels al bekend met de dagelijks opzegbare zorgverzekeringen van Blue en Zekur. Gaan er hier nog meer zorgverzekeraars deze kant op, of blijven ze zich richten op de selectieve groepen zoals de studenten zorgverzekering of de vrouwen zorgverzekering? Om zo iedere consumentengroep te koppelen waardoor er meer geld te verdienen is voor de zorgverzekeraar, maar er ook veel voordelen aan zitten voor u als consument. Neem dit dus mee als u uw zorgverzekering gaat  vergelijken

Wat gaat u verwachten van 2013? Kan u in een glazen bol de toekomst bekijken? Helaas is dit niet mogelijk en zullen we toch een grove schatting moeten maken over de toekomst. U kunt uiteraard niet voorspellen of u gezond gaat blijven in 2013, hoe graag we dit ook zouden willen. Wel heeft u waarschijnlijk over uw toekomstperspectief nagedacht; komen er kinderen, heb ik kraamzorg nodig? Heeft u een slecht gebit, dan is het handig om een aanvullende tandverzekering erbij te nemen. Maakt u gebruik van fysiotherapie? Maak voor u gaat vergelijken een lijst, met wat u zou willen verzekeren in 2013, dan bent u daarop voorbereid.

Op welke manier gaat u de zorgverzekering vergelijken?

U kunt natuurlijk zelf iedere pagina van alle zorgverzekeraars afgaan en hier de prijzen gaan opzoeken. Een tweede optie is dat u aan de hand van de door u gekozen zorg gaat bekijken in de lijst met zorgvergoedingen bij welke zorgverzekeraar u het meeste vergoed krijgt. Echter is het meest verstandige om uw zorgverzekering 2013 te vergelijken middels onze zorgvergelijker. Ik hoor u denken, uiteraard moeten wij die van u gebruiken terwijl er nog 100 anderen zijn. Inderdaad, dat klopt, maar onze website vergelijkt uw zorgverzekering 100% onafhankelijk en laat ook alle zorgverzekeraars van 2013 zien. Wij vervalsen geen resultaten. Ook een uniek punt is dat u bij ons alle zorgverzekeraars kunt zien, op veel andere websites kunt u echter een select aanbod vinden van de zorgverzekeringen waarmee die website een contract heeft afgesloten op provisie basis. Daarom raden wij u aan om hier uw zorgverzekering te vergelijken voor 2013. U kunt het zelf proberen door een zorgverzekering te vergelijken, naar een andere website te gaan, exact hetzelfde te doen zoals u hier heeft gedaan en u zult zien dat er andere zorgverzekeringen naar voren gaan komen. Gaat u vervolgens naar de website van de zorgverzekeraar en bekijk daar de correcte prijzen. U zult zelf zien, hier bent u het beste uit in het vergelijken van uw zorgverzekering!

Waarom zou u nog langer wachten? Vergelijken is besparen! 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.