Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekering vergelijken loont

Zorgverzekering vergelijken loont

18 okt 2013

Eind 2012 koos ongeveer 8% van de verzekerden een andere zorgverzekeraar en bespaarde hiermee bijna €53 miljoen. Veranderingen in uw persoonlijke situatie zoals ouder worden of gezinsuitbreiding zijn voorbeelden van omstandigheden die uw zorgwensen kunnen wijzigen. In oktober vergeleken ruim 2.000 personen hun zorgverzekering via zorgverzekeringwijzer.nl. Welke keuzes maakten zij?

Iets meer dan 18% van de vrouwen koos voor kraamzorg bij het vinden van de juiste zorgverzekering. Wanneer we kijken naar de andere keuzemogelijkheden is te zien dat een vergoeding voor de bril of contactlenzen het minst populair is, slechts een kleine 29% koos voor een vergoeding. Het meest gekozen is een tandartsvergoeding. Ruim 66% kiest voor een minimale, gemiddelde of maximale tandartsvergoeding. 

Vergelijken loont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee derde van de vergelijkers vinden het hebben van keuzevrijheid voor een zorgverlener belangrijk. Momenteel is Ditzo de meest gekozen zorgverzekeraar. Benieuwd naar de zorgpremies voor 2014 en welke zorgverzekeraar volgend jaar voor u het voordeligst is? Schrijft u zich dan via onze homepagina in voor het zorgpremie alarm en wij sturen u een e-mail zodra alle premies bekend zijn!

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.