Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

BNR zorgverzekering

Zorgverzekeringwijzer Awards, live bij BNR nieuwsradio!

1 dec 2014

Aanstaande dinsdag 2 November zijn Rob en Frans te gast bij BNR nieuwsradio om de zorgverzekeringwijzer Awards 2014 bekend te gaan maken. Dit zal live te volgen zijn vanaf 15.00 uur.

Wat heeft zorgverzekeringwijzer onderzocht?

Zijn consumenten wel tevreden over hun zorgverzekering? Om daar antwoord op te krijgen heeft zorgverzekeringwijzer.nl meer dan 1000 consumenten de eigen zorgverzekering laten beoordelen op 5 kenmerken.  Dit heeft geresulteerd in een verrassende uitslag.

Naast een consumenten gedeelte heeft zorgverzekeringwijzer.nl er voor gekozen ook de hulpverleners de zorgverzekeringen te laten beoordelen. Punten zoals contract onderhandelingen en verwerken van de administratie van rekeningen werken meegenomen in het onderzoek. Meer dan 1700 beoordelingen van zorgverzekeraars geven een beeld van het zorgverzekeringslandschap met extreme verschillen in de uitslagen.

Benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek?

Luister dan live mee op BNR nieuwsradio aanstaande dinsdag of hou de website in de gaten voor de resultaten! Wij zullen tevens een persbericht uitzenden nadat de bekendmaking heeft plaatsgevonden, wilt u deze ook graag ontvangen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of mail naar pers@zorgverekeringwijzer.nl

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.