X

Anderzorg zorgpremie 2020!

Zojuist hebben wij de Anderzorg zorgpremie 2020 binnen gekregen. Deze zorgverzekeraar laat de prijzen ook stijgen in 2020. De premie voor de basisverzekering komt uit op 110 euro per maand, dat betekent een stijging van 2 euro per maand. Wat gaat het antwoord van de andere prijsvechters worden op deze stijging in de zorgpremie?

Anderzorg zorgpremie 2020, welke polis is dit?

Anderzorg geeft haar klanten voor dit bedrag een naturapolis, dat betekent dat je overal terecht kunt en een vergoeding krijgt van 100% indien de zorgvrager is gecontracteerd. Is dit niet het geval, dan vergoeden zij 75% van de marktconforme prijs.

Wat Anderzorg wel ieder jaar goed aanpakt, is de korting bij het verhogen van je eigen risico. Zo ook dit jaar, je krijgt 300 euro korting (jaarbasis) als je het eigen risico vrijwillig verhoogd naar 885 euro per jaar.

Naast de basisverzekering kent Anderzorg een aantal aanvullende verzekeringen die je kunt combineren. Hoe meer aanvullingen, des te meer korting je krijgt op deze aanvullende verzekeringen. Op dit moment zijn de prijzen van deze aanvullende polissen nog niet bekend.

Overstappen? Nog heel even wachten

Vanaf morgen zal alle data in de zorgvergelijker zijn verwerkt, zo ook de anderzorg zorgpremie 2020. Het beste is ook nog even te wachten wat de overige prijsvechters gaan presenteren vanavond. Wie weet, zit er nog een goedkopere naturapolis tussen en loop je die mis, wanneer je nu al kiest voor een nieuwe zorgverzekering.

 

 

Categories: Nieuws
Frans Kooning: Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per <a href="mailto:fkooning@zorgverzekeringwijzer.nl">e-mail</a>.

ZorgverzekeringWijzer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en zorgen we ervoor dat de partijen waarmee we samenwerken de ingevulde data kunnen zien zodat je sneller je zorgverzekering kan afsluiten.