ZorgDirect zorgverzekering 2022

Basisverzekering
Salland ZorgDirect
Zorgpremie 2023
€ 136,00
per maand

Zorgdirect zorgverzekering is een redelijk jonge zorgverzekeraar en bestaat sinds 2015. Het is een onderdeel van het moederbedrijf ENO waar ook Salland zorgverzekeringen en Hollandzorg onder vallen. Zorgdirect is in het leven geroepen om ook de consumenten buiten de regio Salland te bedienen van de zorg die deze verzekeraar levert. Hollandzorg is een verzekering die enkel beschikbaar is voor mensen die tijdelijk in Nederland komen.

Welke soort polis is de Zorgdirect zorgverzekering 2022?

De Zorgdirect zorgverzekering is een zogeheten restitutiepolis. Dat betekent dat indien men gebruikt maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener, deze voor 100% tegen marktconform tarief zal worden vergoed.

Zorgdirect heeft een aantal aanvullende dekkingen welke uitgebreid terug te vinden zijn op onze website. Dit kan zowel in de vergoedingen als in de zorgvergelijker.

Hoe kun je deze zorgverzekering afsluiten?

De Zorgdirect zorgverzekering kun je terugvinden in de zorgvergelijker nadat je een selectie hebt gemaakt van wensen. Deze wensen kun je invullen waarna er een uitkomst verschijnt op je beeldscherm. Deze uitkomsten zijn gerangschikt op de polissen die het beste bij jou passen. Vervolgens zijn ze gerangschikt op prijs, de goedkoopste staat bovenaan! Start direct met vergelijken!

Contactgegevens Zorgdirect

  • Telefoon: 088-6877474
  • Whatsapp: 06-82797020
  • Postadres: Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer

Benieuwd of Salland ZorgDirect de zorgverzekering is die in 2023 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2023!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website