Salland zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Salland
Zorgpremie 2024
€ 145,90
per maand

De Salland zorgverzekering is onderdeel van zorgverzekeraar ENO, waar ook Zorgdirect onder valt. De Salland zorgverzekering is enkel beschikbaar voor de consumenten woonachtig in Gelderland en Overijssel. Komt u buiten deze regio dan kunt u gebruik maken van de Zorgdirect zorgverzekering.

Welke soort polis is Salland zorgverzekering 2024?

De Salland basisverzekering betreft een zogeheten: “restitutiepolis”.  Dit betekent dat je gebruik kunt maken van alle zorgverleners, en dat de meeste zijn gecontracteerd. Gebruik je een niet gecontracteerde zorgaanbieder, dan vergoeden zij 100% van het marktconforme tarief van de behandeling.

Naast de basisverzekering heeft Salland een ruim aanbod aan aanvullende polissen die je kunt selecteren in de zorgvergelijker.

Hoe kan je deze zorgverzekering afsluiten?

Bent u nieuwsgierig of de Salland zorgverzekering 2024 het beste bij u past? Vergelijk dan deze zorgverzekeraar met alle andere zorgverzekeraars van Nederland met onze onafhankelijke vergelijker op de pagina: zorgpremie vergelijken.

Benieuwd of Salland de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website