Anderzorg zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Anderzorg
Zorgpremie 2024
€ 141,25
per maand

Anderzorg is een zorgverzekering welke vaart onder de vlag van Menzis, tevens staat Anderzorg bekend als één van de meest voordelige zorgverzekeraars van dit moment zonder keuzevrijheid. De focus van deze zorgverzekering is gericht op jonge vitale mensen die niet vaak gebruik maken van zorg, zo wordt de polis bijvoorbeeld extra aantrekkelijk indien je het eigen risico verhoogt naar € 885,- per jaar.  Het voordeel dat Anderzorg onder Menzis valt is dat je bij meer dan 36.000 zorgverleners in Nederland terecht kunt voor je behandeling.

Anderzorg zorgverzekering 2024, welke polis is dit?

De Anderzorg zorgverzekering is een naturapolis, echter biedt deze wel slechts een vergoeding van 75% van de marktconforme prijs, indien je gebruik maakt van een zorgverlener die niet is aangesloten bij Anderzorg. Deze polis kost 141,25 euro per maand in 2024.

Deze zorgverzekering kenmerkt zich door alles digitaal te regelen, hierdoor kunnen ze deze verzekering goedkoper aanbieden doordat ze hiermee op personeel kunnen besparen. Je kunt aan de hand van je DigiD code eenvoudig inloggen op de website van Anderzorg of via de App. Wil je ze dan toch echt aan de lijn krijgen dan dien je een (kostbaar) 0900 nummer te draaien. Ben je tevreden over de Anderzorg zorgverzekering, laat dan jouw ervaring achter en deel deze met je medeconsumenten!

Hieronder kun je de prijzen zien van zowel het basispakket als de aanvullende polissen van de Anderzorg zorgverzekering.

Hoe kun je de Anderzorg zorgverzekering vergelijken?

Indien deze zorgverzekeraar het beste aansluit op jouw wensen zal hij te zien zijn in de zorgvergelijker. Vervolgens kun je deze selecteren en binnen enkele minuten direct de zorgverzekering afsluiten.

Contactgegevens anderzorg

  • Postadres: Anderzorg Postbus 1177, 7500 BD Enschede
  • Telefoon: 088-2224422
  • Via Chat: via de website.

Benieuwd of Anderzorg de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website