Avéro Achmea zorgverzekering 2020

Basisverzekering

Zorgpremie 2023
-
per maand

Avéro Achmea zorgverzekering is één van de grootste Nederlandse zorgverzekeraars en valt onder Achmea Holding NV. Het bedrijf is op 1 januari 1995 van start gegaan na de fusie van de bedrijven Avéro Centraal Beheer Groep en Zilveren kruis. Sinds de fusie van het bedrijf kan het bedrijf spreken over een succesvol bedrijf. In het jaar 2011 mocht Achmea namelijk ruim 150.000 mensen verwelkomen als zorgverzekeraar en tevens beschikt Achmea over maar liefst 13 vestigingen.

De prijs van de Avero Achmea basisverzekering van 2019 is nog niet bekend.

Verschillende zorgverzekeringen

Wanneer je als consument gebruik wilt maken van de diensten die Avéro Achmea zorgverzekering te bieden heeft, kun je kiezen uit verschillende soorten zorgverzekeringen. De zorgverzekeringen die Achmea aanbiedt zijn: Zilveren Kruis Achmea, Interpolis, FBTO, Avéro Achmea, Agis, Achmea Vitale, Centraal Beheer Achmea, DVZ, InShared, OZF Achmea, Pro Life, Staalbankiers en Syntrus Achmea. Al deze zorgverzekeringen beschikken over hun eigen kenmerken en zijn dus allemaal uniek van elkaar af te scheidden. Één van de populairste verzekeringen van Achmea is FBTO. Deze zorgverzekering telt op het moment al een klantenbestand van ruim 500.000. Elke klant die aangemeld is bij één van de verzekeringen van Achmea is automatisch lid als klant bij Vereniging Achmea. Deze vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van het huidige klantenbestand en behartigt het voortbestaan van het bedrijf Achmea. Tevens is Vereniging Achmea de grootste aandeelhouder van het bedrijf Achmea. Hierdoor beschikt Achmea over een unieke structuur, doordat ze worden aangestuurd door de eigen klanten en niet enkel door externe aandeelhouders.

Prettige samenleving

Het doel van de Achmea zorgverzekering is om zich in te zetten voor een prettige samenleving. Een belangrijke factor om een prettige samenleving te kunnen creëren is een gezonde samenleving. Daarom zet Avéro Achmea zorgverzekering zich voor 100% in om de gezondheidszorg optimaal te verbeteren. Achmea wil de klanten namelijk de meest betaalbare en kwalitatieve zorg aanbieden die speciaal op maat gemaakt is. Hierdoor worden de klanten gestimuleerd om de beste zorg te kiezen die het beste bij de persoon past. De zorgverzekeringen van Achmea zijn vooral bedoeld om personen, die geconfronteerd worden met gezondheidsproblemen, te ondersteunen.  Hierdoor kunnen de personen met gezondheidsproblemen optimaal behandeld worden en het beste uit de zorgkosten halen. Hierdoor kunnen de klanten genieten van een gezonde samenleving waardoor er een prettige samenleving voor heel Nederland gecreëerd wordt.

Vestigingen

Doordat Achmea over een zeer ruim klantenbestand beschikt en over vele internationale tussenpersonen heeft het bedrijf naast het hoofdkantoor in Zeist ook enkele vestigingen in andere Nederlandse steden. Zo heeft het bedrijf vestigingen in de steden: Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, De Meern, Den Haag, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle. Het bekendste kantoor van Achmea zit in Apeldoorn gevestigd. Het kantoor heeft zijn bekendheid vooral te denken aan de bekende reclameslogan ‘Even Apeldoorn bellen’. De klanten die één van de zorgverzekeringen van Achmea bezitten kunnen contact opnemen met de desbetreffende verzekering. Achmea beschikt namelijk niet over één centraal nummer voor alle aangeboden zorgverzekeringen. Alle merken zorgverzekeringen beschikken over een eigen telefoonnummer en een eigen helpdesk. Dit is erg voordelig, omdat de medewerkers dan enkel gespecialiseerd zijn in de door jou afgenomen zorgverzekering.

Onderstaande prijzen zijn inclusief de exclusieve korting op je zorgverzekering via ZorgverzekeringWijzer, liever de Avero zorgverzekering vergelijken 2019 met alle andere aanbieders, dat kan natuurlijk met onze zorgvergelijker.

Benieuwd of de zorgverzekering is die in 2024 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2024!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website