CZdirect

Basisverzekering
CZdirect
Zorgpremie 2024
€ 140,50
per maand

De Nederlandse zorgverzekering CZdirect is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering die speciaal is ontwikkeld voor de jongeren van Nederland. Zoals de naam eigenlijk al aangeeft is CZdirect een onderdeel van het grote bedrijf CZ. De grote zorgverzekeraar CZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland met een klant totaal van maar liefst 3,2 miljoen. Bij het afsluiten van een zorgverzekering bij CZdirect kun je er dan ook direct vanuit gaan dat je te maken hebt met één van de meest betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraars van Nederland. Deze zorgverzekeraar werkt dan ook vanuit het oogpunt van de verzekerde. Hierdoor staan de belangen ten behoeve van de gezondheid van de verzekerde voorop. Binnen de CZ groep valt onder andere ook de labels OHRA en Delta Lloyd.

Welke polis heeft de CZdirect zorgverzekering 2024?

CZdirect heeft een budgetpolis voor 140,50 euro per maand!

Deze verzekering is een budgetpolis , dit betekent dat indien u gebruik maakt van een zorgverlener welke niet is aangesloten bij CZdirect u slechts 65% van het marktconforme tarief terug krijgt van deze zorgverzekeraar. Het is dus verstandig om vooraf te controleren of uw zorgverlener bij deze verzekeraar is aangesloten alvorens u deze afsluiten.

Hieronder kunt u eenvoudig alle prijzen van de basis en de aanvullende polissen van deze zorgverzekeraar bekijken, wenst u alsnog meer informatie dan kunt u hier klikken om direct door te gaan naar de website van CZdirect.

Benieuwd of CZdirect de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website