De Amersfoortse zorgverzekering 2021

Basisverzekering
De Amersfoortse
Zorgpremie 2024
-
per maand

De Amersfoortse zorgverzekering is een Nederlandse zorgverzekeraar, die het welzijn van zijn verzekerde als noodzakelijke prioriteit heeft. Bij de zorgverzekering krijgt de verzekerde namelijk alle tijd en rust om volledig uit te zieken en goed te herstellen. Het is volgens de Amersfoortse namelijk zeer belangrijk dat een verzekerde goed de tijd neemt om uit te zieken, hierdoor wordt hij de volgende keer minder snel ziek en heeft het lichaam de juiste balans om weerstand op te bouwen.

De Amersfoortse is onderdeel van ASR, het bedrijf achter onder meer zorgverzekeraar Ditzo. Zij bieden een groot arsenaal aan aanvullende polissen, waardoor er bijna altijd wel een pakket is wat aansluit op jouw wensen, zo ook voor de zorgverzekering van 2020. Via ZorgverzekeringWijzer kun je deze polis direct afsluiten en ontvang je ook nog eens een exclusieve korting!

Basisverzekering de Amersfoortse zorgverzekering 2021

De prijs van De Amersfoortse zorgverzekering 2020 is 147,95 per maand voor de basisverzekering

Aanvullende pakketten van de Amersfoortse 2019

Benieuwd of De Amersfoortse de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website