Just zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Just
Zorgpremie 2024
€ 141,00
per maand

De Just zorgverzekering 2024 is onderdeel van CZ. Voorheen was deze zorgverzekeraar bekend onder het label CZdirect , echter hebben ze nu niet alleen de naam gewijzigd naar Just maar ook het pakket erachter aangepakt. Zo is er slechts een basic basisverzekering en bieden zij twee aanvullende polissen, Just Smile en Just Live. Deze zorgverzekeraar kenmerkt zich door vaak tegen een spectaculaire lage prijs de polis aan te bieden op de markt.

Welke polis heeft de Just zorgverzekering 2024

Just is een budgetpolis (65% vergoeding) let op dat je hiervan bewust bent als je deze zorgverzekering kiest. Dit betekent dat dit je veel extra geld kunt kosten op het moment dat je gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener!

Just heeft aanvullende pakketten, de prijzen van deze pakketten kun je onderop deze pagina terugvinden. Wil je per onderdeel bekijken wat de vergoeding is van jouw behandeling, bekijk dit dan onder het kopje zorgvergoedingen op onze website.

Hieronder kun je eenvoudig alle prijzen van de basis en de aanvullende polissen van deze verzekeraar bekijken, wens je alsnog meer informatie; Klik dan hier om naar de website van Just zorgverzekering 2023 te gaan! 

Contactinformatie Just zorgverzekeraar:

  • Postadres: Geen
  • Telefoon: 013-5938400
  • Whatsapp: 06-10320291

Benieuwd of Just de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website