National Academic zorgverzekering 2022

Basisverzekering
National Academic
Zorgpremie 2024
-
per maand

National Academic is een Nederlandse zorgverzekering die een kwalitatief hoogwaardige zorgverzekering aanbiedt, waarin de verzekerde, naast de basisverzekering, standaard is meeverzekerd voor de meest elementaire zaken van een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. National Academic behoort sinds het jaar 2011 tot de voordeligste verzekeringsaanbieders van Nederland. Ondanks dat de zorgverzekering zo goedkoop is, biedt de verzekeraar een bovengemiddelde service en kwaliteit aan.

De zorgverzekering van National Academic

Wanneer je er voor kiest om een zorgverzekering te nemen bij National Academic dan ben je gegarandeerd van een scherpe premie. De zorgverzekering van National Academic is speciaal bedoeld voor hbo’ers, academici, middelbaar en hoger personeel. De reden hiervan is dat deze groep zich kenmerkt aan een zeer lage claim frequentie op de verschillende verzekeringen en vaak gebruik maakt van een relatief veilige levensstijl. Door deze bevindingen is National Academic dan ook bereid om extra kortingen te geven op de verzekeringen waardoor de premies met relatief hoge bedragen omlaag gedrukt wordt. Een ander voordeel hiervan, is dat deze groep vaak kapitaalkrachtig is, hierdoor heeft de verzekeraar meer voordelen en kan hij grotere kortingen bieden.

Wanneer de verzekerde een zorgverzekering afsluit bij National Academic, kan hij sowieso genieten van de wettelijke basisverzekering. De wettelijke basisverzekering is bij elke zorgverzekering hetzelfde doordat de overheid dit jaarlijks bepaalt voor alle zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars in Nederland kunnen hier dan ook niet van afwijken. De verzekerde zal dan ook bij alle zorgverzekeringen in Nederland hetzelfde basispakket vinden, toch wil er bij veel zorgverzekeraars nogal wat verschil zitten in de prijs van de maandelijkse premie. Zoals al eerder vermeld, kunnen de verzekerden van National Academic genieten van een zeer scherpe premie. Daarnaast krijgen ze als extra voordeel ook de meest elementaire zaken van een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering automatisch meeverzekerd. Zo kan de verzekerde genieten van zeer aantrekkelijke extra’s in zijn aanvullende pakket. Wanneer je de standaard aanvulling toch wat te krapjes vindt, kun je ervoor kiezen om een extra aanvullend pakket af te sluiten bij de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar biedt zijn verzekerde enkele pakketten, waardoor er altijd een pakket naar keuze bij zit. Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering is het erg belangrijk dat de verzekerde goed nagaat welke zorg hij/zij het aankomende jaar denkt nodig te hebben. Een jongere verzekerde heeft bijvoorbeeld niks aan een aanvullende verzekering met rollators en verpleegzorg terwijl een oudere verzekerde niks heeft aan een aanvulling voor kraamhulp en orthodontie. Het is dan ook erg belangrijk om na te gaan welke zorg je denkt nodig te hebben bij het kiezen van een aanvullend pakket.

LET op deze polis gaat in het geheel over naar VGZ per 1-1-2022

Benieuwd of National Academic de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website