Nationale Nederlanden zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Nationale Nederlanden
Zorgpremie 2024
€ 137,45
per maand

Een van Nederlands bekendste verzekeraars is Nationale Nederlanden, dit is een onderdeel van de CZ groep. Vanaf 2009 vallen zij samen met OHRA onder deze koepel. Deze koepel voorziet 3.600.000 consumenten jaarlijks van een zorgverzekering. Naast zorgverzekeringen heeft Nationale Nederlanden ook een uitgebreid aanbod in allerlei andere verzekeringen. Dit varieert van huis, opstal tot autoverzekeringen.

Welke soort polis is de Nationale-Nederlanden zorgverzekering 2023?

Nationale-Nederlanden biedt haar klanten een zorgverzekering per 1 januari 2022 een combinatiepolis. Hierdoor kunt u zelf bepalen van welke zorgverlener en ziekenhuis u gebruik maakt binnen Nederland. Maakt u alsnog gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen de wijkverpleging of GGZ? Dan betaald deze zorgverzekeraar je terug tot 75% van het marktconforme tarief.

Waarom zou je moeten kiezen voor deze zorgverzekering?

Delta Lloyd is een van de weinige zorgverzekeraars die een polis hebben met veel fysiotherapie behandelingen, zonder medische selectie. Ofwel iedereen kan hieraan deelnemen zonder vragen achteraf en u kunt dus feitelijk niet geweigerd worden voor deze polis.

Dit is niet de enige aanvullende polis van deze verzekeraar, ze bieden ook zeer scherpe aanvullende polissen voor jongeren. U kunt deze zorgverzekering afsluiten met het gebruik van onze collectiviteitskorting. Dit geldt ook als u op dit moment al een polis heeft van deze zorgverzekeraar. Wenst u gebruik te maken van deze extra kortingen? Stuurt u dan gerust even een email naar onze klantenservice en zij zullen contact met u opnemen. Start nu met het vergelijken van uw zorgverzekering of de polis van Delta Lloyd het beste aansluit op uw persoonlijke wensen?

Hoe kan je de Nationale Nederlanden zorgverzekering 2024 afsluiten?

Onder deze tekst kan je de prijzen vinden van de Delta Lloyd zorgverzekering voor komende zorgperiode, wilt u kijken of dit pakket het beste bij u past het komende zorgseizoen, start dan direct met uw zorgpremie vergelijken.

Contactgegevens Nationale Nederlanden zorgverzekering:

  • Postadres: Nationale-Nederlanden, Postbus 93604, 2509 AV Den Haag
  • Telefoon: 026-3535353
  • Whastsapp: 06-12972045

 

Benieuwd of Nationale Nederlanden de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website