OHRA zorgverzekering 2024

Basisverzekering
OHRA
Zorgpremie 2024
€ 145,60
per maand

Het bedrijf OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij dat deel uitmaakt van Nationale Nederlanden Groep. OHRA zorgverzekering richt zich op verschillende soorten verzekeringen voor de Nederlandse consument zoals onder andere op zorgverzekeringen.

De zorgverzekeraar is in 1925 opgericht onder de naam; Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijks Ambtenaren. Inmiddels wordt enkel de afkorting OHRA nog benoemd. In 1999 is OHRA gefuseerd met De Delta Lloyd Groep.

OHRA zorgverzekering 2024: Welke polis bieden ze?

Bij OHRA heb je in 2024 de keuze van een soort basisverzekering, namelijk een combinatiepolis. Deze kost in 2024 145,60 euro per maand bij een standaard eigen risico.

Bij de combinatiepolis kunt u gebruik maken van alle zorgverleners in Nederland. Mocht u alsnog gebruik maken van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen de GGZ of thuiszorg, dan betalen zij een vergoeding van 75% het marktconforme tarief.

Deze zorgverzekeraar heeft veel mogelijkheden als het gaat om aanvullende pakketten op de basisverzekering. Zo kunnen zij zich al jaren messcherp positioneren in de top 3 van goedkoopste zorgverzekeraars. Uiteraard komen deze pakketten naar voren in onze zorgvergelijker.

Hoe kun je deze zorgverzekering afsluiten?

Middels onze zorgvergelijker kun je eenvoudig je wensen aangeven in het filter aan de linkerzijde. Heeft u dit gedaan dan komen de resultaten direct en geautomatiseerd naar voren. U ziet dan direct of de OHRA zorgverzekering ertussen staat, is dit het geval? Dan past deze zorgverzekering bij u en kunt u deze selecteren.

Contactgegevens OHRA:

  • Postadres: OHRA zorgverzekering, Postbus 40000, 6803 GA Arnhem
  • Telefoon: 026-4004040
  • Whatsapp: 06-20140659
  • Email: Via de website van OHRA.

Benieuwd of OHRA de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website