De PNO zorgverzekering 2021

Basisverzekering
PNO
Zorgpremie 2024
-
per maand

PNO zorgverzekering is een kleine zorgverzekeraar die bekend staat om zijn vrije zorgkeuze met goede dekkingen voor een scherpe prijs en is een onderdeel van zorgverzekeraar ONVZ. Samen met de VVAA vormt dit trio het totaalplaatje voor meer dan 400.000 consumenten (2,7% van de gehele markt). Aanvankelijk is PNO ziektekosten net als de VVAA begonnen zich te richten op een bepaalde doelgroep echter in tegenstelling tot de VVAA kan iedereen zich hier bij aansluiten. PNO presenteert zich vooral de laatste jaren erg sterk op het online vlak waar het zijn bekendheid mee verkrijgt.

Welke polis is de PNO zorgverzekering 2021?

De basisverzekering van PNO is een restitutieverzekering, dit wil zeggen dat men vrij is om gebruik te maken van iedere zorgverlener en ziekenhuis. De PNOzorg zorgverzekering is voor een ieder af te sluiten, aanvankelijk hebben ze de focus gehad op de “media” doelgroep zoals mensen werkzaam bij de omroepen, kunstenaars, architecten etc. maar dit lijkt een beetje tot het verleden te behoren inmiddels.

Zijn er nog bijzonderheden bij PNO?

Ja, indien men PNOkeuze kiest dan kan men ervoor kiezen in ruil voor korting, tot 15% bepaalde vergoedingen uit te schakelen zodat je hier niet voor hoeft te betalen, let wel je moet dan natuurlijk wel zeker van je zaak zijn dat je dit niet gaat gebruiken het komende verzekeringsjaar. Uiteraard kunt u de PNO zorgverzekering vergelijken middels onze zorgvergelijker, wenst u de aanvullende informatie te bekijken op de website van PNO zelf, klik dan hier om naar de website van PNO te gaan. 

Benieuwd of PNO de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website