Promovendum zorgverzekering 2021

Basisverzekering
Promovendum
Zorgpremie 2024
-
per maand

Één van de jongste zorgverzekeraars in Nederland is de zorgverzekeraar Promovendum. De zorgverzekering staat bekend als een zorgverzekering die zijn verzekerde zekerheid biedt, die hij kan verwachten tegen een tarief van 10 tot 25 % minder dan bij de andere Nederlandse zorgverzekeringen in Nederland. De zorgverzekering van Promovendum is één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland omdat de zorgverzekeraar het tarief van een aantal jaren terug aanhoudt. VGZ was voorheen de risicodrager van deze verzekering echter is dat sinds dit jaar in handen van ipTiQ. Deze hebben het afgelopen jaar drie verzekeraars over genomen van VGZ namelijk: Besured, National Academic en Promovendum.

Promovendum is een verzekeraar die zich vooral richt op de hoger opgeleide personen van Nederland. Hierdoor kan deze verzekeraar uiterst efficiënt te werk gaan en een uitstekende persoonlijke service bieden aan zijn verzekerde. De zorgverzekering kent dan ook geen onnodige kosten die de andere zorgverzekeraars wel kennen. Hierdoor kan deze zorgverzekeraar aan zijn klanten een flinke korting bieden. De zorgverzekering biedt zijn verzekering daarnaast ook collectieve verzekeringen aan waardoor iedereen kan genieten van voordeel.

Welke soort polis is deze zorgverzekering 2021

Promovendum biedt haar klanten een uitgebreide naturapolis, zij hebben contracten afgesloten met alle ziekenhuizen maar niet met alle zorgverleners, bekijk of uw zorgverlener erbij zit tijdens het vergelijken van uw zorgverzekering via onze vergelijker.

Welke aanvullende dekkingen heeft deze zorgverzekering 2021

De promovendum zorgverzekering heeft een uitstekende tandartsdekking voor een relatief lage prijs, bekijk hieronder het overzicht van de aanvullende pakketen. Of begin direct met het vergelijken van deze zorgverzekering 2019 en sluit deze af via onze website, wel zo makkelijk! Ook kunt u via onze vergoedingenvergelijker eenvoudig terugvinden wat de vergoedingen zijn van Promovendum behorende bij de groep welke u geselecteerd heeft. Deze kunt u dan ook toevoegen in de zorgvergelijker zodat u een zorgverzekering op maat kunt maken die precies aansluit op uw wensen.

Benieuwd of Promovendum de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website