UMC zorgverzekering 2023

Basisverzekering
UMC
Zorgpremie 2024
€ 141,95
per maand

De UMC zorgverzekering bestaat sinds 2006. Deze zorgverzekeraar is beschikbaar voor iedereen die werkzaam is in een universitair medisch centrum, inclusief hun gezinsleden. Dit is voordelig voor deze werknemers omdat er precies gekeken wordt welke risico’s zij specifiek lopen en zo worden zij verzekerd voor de factoren die voor hen van belang zijn. UMC is één van de twee doelgroepmerken van Coöperatie VGZ. Ongeveer 60% van de medewerkers van de universitaire medische centra hebben een zorgverzekering bij het UMC.

In principe kan iedereen zich aanmelden voor de UMC verzekering, alleen werknemers van een academisch medisch centrum krijgen een collectiviteitskorting.

Welke soort polis is de UMC zorgverzekering 2023?

De basisverzekering van het UMC is een combinatiepolis, hiermee kunt u terecht bij alle zorgverleners in Nederland. Dit betekent wel dat u de nota zelf betaald aan uw zorgaanbieder en deze ook zelf achteraf declareert bij deze zorgverzekeraar.

Naturapolis: € 141,95 per maand

Combinatiepolis € 147,85 per maand

Hieronder een opsomming van de prijzen van het basispakket en de aanvullende polissen in en exclusief collectiviteitskorting:

Wilt u kijken of de UMC zorgverzekering 2020 nog steeds het beste bij u past? Klik hier voor het maken van een 100% onafhankelijk vergelijking van uw zorgpremie met onze zorgvergelijker

Benieuwd of UMC de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website