ZEKUR zorgverzekering 2024

Basisverzekering
ZEKUR
Zorgpremie 2024
€ 147,30
per maand

De Zekur zorgverzekering is de jongeren verzekering van de bekende verzekeraar Univé. De verzekeraar Univé behoort tot één van de grootste van Nederland. Univé is een verzekering die te werk gaat zonder winstoogmerk, hierdoor valt Univé onder een coöperatieve vereniging.

Welke soort polissen heeft de Zekur zorgverzekering in 2024?

Deze zorgverzekeraar heeft voor de zorgverzekering 2023 keuze uit twee verschillende polissen namelijk de Gewoon Zekur en de Gewoon Zekur Vrij. Het verschil tussen deze polissen zit hem in de dekkingsgraad. Daar waar de Gewoon Zekur een vergoeding geeft tot 80% bij het gebruiken van een niet gecontracteerde zorgverlener. Geeft de Gewoon Zekur Vrij een dekking tot 100% van het marktconforme tarief. Dat maakt dan ook gelijk het prijsverschil tussen deze polissen.

Wel is het zo dat de zekur zorgverzekering in tegenstelling tot de meeste verzekeraars niet alle ziekenhuizen heeft gecontracteerd. Hierdoor kan het voorkomen dat je soms iets verder weg moet rijden alvorens je een behandeling kan ondergaan. Je kunt dit controleren door in de zorgzoeker te bekijken of jouw zorgverlener is gecontracteerd alvorens je deze zorgverzekering afsluit.

Hoe kan je een zorgverzekering vergelijken?

Middels onze zorgvergelijker kun je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken en filteren naar jouw wensen. Zo kun je alle aanvullende pakketten selecteren van orthodontie tot kraamzorg. Binnen enkele minuten heb je een zorgverzekering die aansluit op jouw wensen en levensstijl. Ook niet onbelangrijk, de zorgverzekeraars worden gerangschikt op prijs, zo heb je altijd een goed inzicht in welke zorgverzekering je ook nog helpt besparen!

 

Benieuwd of ZEKUR de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website