Zilveren Kruis zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Zilveren Kruis
Zorgpremie 2024
€ 140,45
per maand

De zorgverzekering van Zilveren Kruis is gestart in 1949 en is onderdeel van de Achmea Holding. Onder Achmea vallen ook o.a: FBTO, Interpolis, Prolife, met alle sublabels bij elkaar is Achmea goed voor 5,5 miljoen verzekerden. Zilveren Kruis is hier een van de grootste van, met een zeer ruim aanbod vooral in de aanvullende dekkingen van de zorgverzekeringen.

Welke soort polis heeft Zilveren Kruis zorgverzekering 2023?

Zilveren Kruis heeft een drietal polissen namelijk:

  • Zilveren Kruis Basis Budget, kost, € 140,45
  • Zilveren Kruis Basis Zeker, kost € 147,45
  • Zilveren Kruis Basis Exclusief, kost € 161,75

Het grote verschil in deze polissen zijn de vormen, de budgetvorm biedt een 100% vergoeding bij 40 ziekenhuizen in Nederland en 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners. De Basis Zeker (naturapolis) geeft een 100% vergoeding bij alle aangesloten verzekeraars en 80% bij niet gecontracteerde zorgverleners en de Basis Exclusief (restitutiepolis) geeft 100% vergoeding van het marktconforme tarief bij niet gecontracteerde zorgverleners.

De aanvullende polissen van Zilveren Kruis 2023 kunt u vinden onderop deze pagina of u kunt ze bekijken op de website van Zilveren Kruis  Ook kunt u eenvoudig via op onze vergoedingen pagina de vergoedingen per onderdeel bekijken wat deze zorgverzekeraar vergoedt voor dat specifieke onderdeel. Deze kunt u ook selecteren in de zorgvergelijker om te zorgen dat de specifieke wensen in de dekking zitten die u nodig heeft.

Is Zilveren Kruis de zorgverzekering die in 2023 naadloos aansluit op uw wensen? Bekijk het snel in de zorgvergelijker en vergelijk zilveren kruis met alle overige zorgverzekeraars van Nederland en sluit deze direct af via onze website, wel zo handig!

Benieuwd of Zilveren Kruis de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website