Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2024

Basisverzekering
Zorg en Zekerheid
Zorgpremie 2024
€ 138,65
per maand

Zorg en Zekerheid een relatief kleine zorgverzekeraar die zich vooral regionaal weet te presenteren in het Groene Hart. Met 450.000 verzekerden zijn ze een van de kleinste verzekeraars van dit moment maar wel met een scherpe polis waar u veel waar voor uw geld kan krijgen. Het is een zelfstandige zorgverzekeraar en vallen niet onder een groot label, ze hebben nog wel een sublabel namelijk AZVZ, een zorgverzekering specifiek voor maritiem personeel.

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2024: Welke soort polis bieden ze?

Bij zorg en zekerheid heeft u zelf de keuze om te kiezen tussen een natura en een restitutiepolis. Het verschil zit hem erin dat u bij de natura naar een zorgverlener dient te gaan waar de verzekeraar een afspraak mee heeft en bij een restitutie hier volledig vrij in bent om te gaan waar u wilt. Indien u alsnog naar een zorgverlener gaat binnen de naturapolis waar geen afspraken mee gemaakt zijn dan krijgt u een vergoeding van 75% van de marktconforme prijs voor die behandeling terug van zorg en zekerheid.

  • Zorg Gemak Polis, vanaf 138,65 euro per maand (combinatiepolis) Bij het bezoeken van een niet gecontracteerde zorgverlener dan krijgt u bij deze polis 75% of 65% vergoed. 
  • Zorg Zeker polis, vanaf 139,95 euro per maand (naturapolis) Bij het bezoeken van een niet gecontracteerde zorgverlener dan krijgt u bij deze polis 75% vergoed.
  • Zorg Vrij polis, vanaf nog niet bekend.. euro per maand.  (restitutiepolis) De vergoeding bij het bezoeken van zorgverleners is altijd 100%.

Bekijk hier direct de polissen van Zorg en Zekerheid 2024

korting via ZorgverzekeringWijzer

Indien u de Zorg en Zekerheid zorgverzekering afsluiten via ZorgverzekeringWijzer dan kunt u gebruik maken van onze korting op de zorgpremie. Let op indien u nog naar andere vergelijkers gaat kijken dan ziet u vaak de prijs zonder deze korting, kortom altijd even terugkomen naar onze website om de zorgverzekering ook daadwerkelijk af te sluiten om de korting te kunnen gebruiken. Nieuwsgierig of de Zorg en Zekerheid zorgverzekering het beste aansluit op uw persoonlijke wensen, start dan nu met uw zorgpremie vergelijken middels onze zorgvergelijker.

N.B. Indien u selecteert op automatisch incasso dan telt deze zowel voor het innen van de premie als het eventueel verschuldigde eigen risico / bijdrage.

Hieronder kunt u de prijzen van de basisverzekering en de aanvullende polissen van Zorg en Zekerheid bekijken.

Benieuwd of Zorg en Zekerheid de zorgverzekering is die in 2025 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2025!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website