Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

2,7% lagere premie basispakket 2013 bij Ohra

2,7% lagere premie basispakket 2013 bij Ohra

14 nov 2012

De premie voor het basispakket van de zorgverzekering wordt door Ohra voor 2013 verlaagt met 2,7%, de maandelijkse premie komt daarmee op 106,69 euro. Ohra kan de premie verlagen doordat het eigen risico verhoogd wordt en men de zorg tegen scherpe prijzen heeft kunnen inkopen. De hogere zorgkosten, als gevolg van de technologische ontwikkelingen en de vergrijzing, kunnen daardoor opgevangen worden.

De aanvullende verzekeringen zullen bij Ohra gelijk blijven. In de genoemde premie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen zoals de collectiviteitskorting. Onderzoek onder de verzekerden heeft Ohra doen besluiten een directe inzage in de vergoedingen aan de consumenten te geven. Men heeft tevens de mogelijkheid gekregen een en ander digitaal te declareren, wat kosten drukkend zal werken en een snellere afhandeling van de declaratie tot gevolg zal hebben. 

Snel de OHRA zorgverzekering 2013 bekijken? Start direct met uw zorgverzekering vergelijken!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.