Zorgverzekering 2019, grote verschillen binnen de zorgpremies!

Verschillende uitkomsten zorgpremies

Afgelopen september hebben wij van de regering vernomen dat de zorgpremies een forse stijging zouden doormaken van zeker tien euro per maand. DSW toonde als eerst, zoals altijd, haar zorgpremie voor 2019, daar zagen we dat een kleine stijging een feit was van 4,50 euro per maand. Toen hadden we nog de hoop dat de overheid er fors naast zou zitten echter bleek de afgelopen week dat het tegendeel waar was.

Forse verschillen binnen de zorgpremie 2019

Alle zorgverzekeraars hebben de premies bekend gemaakt voor de zorgverzekering 2019. Daar kunnen we uit opmaken dat het nu meer dan ooit loont om een overstap te maken naar een nieuwe zorgverzekeraar. Sterker nog het verschil tussen de duurste en de goedkoopste basisverzekering is dit jaar 423 euro op jaarbasis! En dan hebben we het gewoon over hetzelfde basispakket want die is voor iedere Nederlander hetzelfde, daar dit wordt bepaald door de overheid. Het enige wat hierin kan verschillen is de dekking, een budget, natura of restitutiepolis.

Overstappen loont dus echt!

Zit jij net als anderen Nederlanders al jaren bij dezelfde zorgverzekeraar, dit is heel herkenbaar… Steeds die paar euro’s die erbij komen dat is prima laat maar lopen! Echter is het juist in het belang van de marktwerking dat je nu je spullen pakt en opstapt naar een andere zorgverzekeraar. Het is echt heel eenvoudig om een goede vergelijking te maken en een zorgverzekering precies op maat te maken die exact aansluit op de wensen van je huidige levensstijl. Klik hier om naar de zorgvergelijker te gaan.

Persoonlijk advies nodig?

Kom je er nou echt niet uit met het vergelijken, dan zitten wij helemaal klaar voor u zowel via de webchat, als telefonisch kunt u ons bereiken en krijgt u een professioneel en deskundig advies voor de zorgverzekering 2019.

 

 

Last Updated on 10 september 2020 by Rob de Graaf

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.