Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Eerste premie zorgverzekeringen 2013 bekend

Eerste premie zorgverzekeringen 2013 bekend

15 sep 2012

Eerste premie zorgverzekeringen 2013 bekend, zal de titel zijn volgende week van veel kranten en blogs. Traditiegetrouw is DSW zorgverzekeringen de eerste die haar premies bekend zal maken, of dat dit jaar ook weer gaat gebeuren? We gaan het volgende week meemaken, tenminste als we de statistieken moeten geloven wat medicalfacts vermeld heeft.

Dinsdag 27 september 2011
Dinsdag 28 september 2010
Dinsdag 22 september 2009
Dinsdag 23 september 2008
Dinsdag 25 september 2007

Dit zijn de statistieken van de voorgaande jaren, wat duidelijk kan maken dat mogelijk op 25 september a.s. DSW zorgverzekeringen haar premie bekend zal maken.

De meeste grotere zorgverzekeringen die wachten tot het laatste moment om te kijken wat haar concurrentie aan premies af gaat geven. Een voorbeeld hiervan is dat als een grote zorgverzekering 250.000 leden heeft en de premie een euro hoger kan maken dan levert dat snel miljoenen euro’s per jaar op.

Kortom wat gaat het worden en vooral hoe hoog is de zorgpremie 2013 van het basispakket? We gaan het meemaken, wilt u op de hoogte gehouden worden of DSW zorgverzekering daadwerkelijk de eerste van 2013 is of toch een andere zorgverzekeraar? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bron: medicalfacts

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.