Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

4 dagen om over te stappen zorgverzekering

Nog 4 dagen om te besparen op uw zorgpremie!

27 dec 2013

De woelige kerstdagen zijn weer achter de rug, veel Nederlanders hebben deze vrijdag vrij om een lekker lang weekend te vieren. Even de tijd om alles bij te werken en uw zorgverzekering te vergelijken. Dit kan een forse besparing opleveren op uw zorgpremie.

Het einde van het jaar, een goed moment om te bekijken waar uw geld is gebleven het afgelopen jaar en waar u op kunt besparen. Wellicht heeft u goede voornemens om geld te besparen? Het geld verdwijnt voor een groot gedeelte naar de “verplichte” kosten echter kunt u ook dit jaar wederom flink besparen op uw zorgpremie. Sterker nog dit kan u zelfs 300 euro per jaar opleveren. Door een goede vergelijking te maken middels onze zorgvergelijker kunt u eenvoudig een overstap maken naar een passende polis welke u ook nog eens geld kunt besparen.

Basispakket 2014

Er bestaat nog veel onduidelijkheid over de inhoud van het basispakket 2014, deze is namelijk voor iedere zorgverzekering hetzelfde, echter zijn de prijzen van de pakketten wel verschillend, zo starten deze met Zekur: 80,25 euro en eindigen deze bij IZA 108,25 dit scheelt u dus al snel 28 euro per maand! Voor exact hetzelfde pakket!

Acties, kortingen en cashbacks

De verzekeraars zijn de afgelopen tijd ook flink aan het stunten en bieden enorme kortingen tot wel 8 euro per maand op uw zorgpremie aan of zelfs gratis producten zoals iPad’s of notebooks. Alle kortingen en cashback acties zijn verwerkt in de zorgvergelijker zodat u binnen één oogopslag kunt zien waar u recht op heeft en welke kortingen u kunt verwachten bij de zorgverzekeraars.

Waar wacht u nog op? Uw zorgverzekering vergelijken kan binnen enkele minuten, start direct de zorgvergelijker en bekijk hoeveel u kunt besparen in 2014!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.