Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

onvz zorgpremie 2018

ONVZ toont prijzen van haar labels

12 nov 2017

Zorgverzekeraar ONVZ heeft zojuist de prijzen van haar labels gelanceerd, niet alleen voor zichzelf maar ook de overige labels die vallen onder de vlag van ONVZ. De premies stijgen bij alle drie de labels, respectievelijk 2,43 euro per maand bij ONVZ, 2,30 euro per maand bij PNO en 2,30 euro bij de VVAA. De ONVZ zorgverzekering is een zelfstandig opererende verzekeraar die een redelijk klein marktaandeel heeft. Echter in tegenstelling tot de andere kleinere verzekeraars zoals DSW en Stad holland zijn zij dus wel genoodzaakt om een stijging door te voeren in hun premies.

Welke polissen bieden deze zorgverzekeraars?

  • ONVZ (restitutiepolis) vanaf 118,34 euro per maand
  • PNO (restitutiepolis) vanaf 112,24 euro per maand
  • VVAA (restitutiepolis) vanaf 112,24 euro per maand 

Beide verzekeraars hebben een aantal mooie aanvullende pakketten, waarbij de ONVZ polis zelfs te verkrijgen is via ZorgverzekeringWijzer met een mooie korting op deze producten, wilt u de pakketten bekijken, gaat u dan naar de volgende pagina's:

ONVZ zorgverzekering 2018

PNO zorgverzekering 2018

Vannacht zal deze data van deze zorgverzekeringen worden meegenomen in de vergelijker bij de laatste update waarin alle zorgverzekeraars bekend zullen zijn, vanaf dat moment kunt u alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken van 2018. Op dit moment is de vergelijker wel al gevuld met de polissen van 2018 die tot dusverre bekend zijn gemaakt, u kunt alvast een kijkje nemen op de pagina: zorgpremie vergelijken.

 

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.