Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

salland zorgpremie 2018

Salland verlaagt de zorgpremie met 137 euro!

11 nov 2017

Zorgverzekeraar Salland lijkt niet de weg te volgen van de grote zorgverzekeraars die we tot dusverre hebben gezien vandaag. Sterker nog ze gooien het roer de hele andere kant op en komen met een daling van de zorgpremie met 137 euro per jaar! Dit zagen we ook al eerder terug bij de andere kleinere zorgverzekeraars dat zij juist verlagingen doorvoeren zoals zorgverzekeraar DSW. Salland heeft ook nog een nadeel, deze zorgverzekering is namelijk alleen af te sluiten voor de mensen in de regio Salland, voor de overige Nederlanders hebben zij het merk: Zorgdirect welke ook een daling van de prijs doorvoert alleen minder hard dan die van het moederbedrijf. 

Welke polissen heeft Salland en Zorgdirect in 2018:

  • Salland (restitutiepolis) voor 101,50 euro per maand
  • Zorgdirect (restitutiepolis) voor 113,50 euro per maand

Beide polissen hebben een aantal mooie aanvullende verzekeringen u kunt deze bekijken op Salland zorgverzekering 2018 en Zorgdirect zorgverzekering 2018

Vanaf morgen zal de zorgvergelijker naar verwachting voor 75% gevuld zijn met de data van de zorgverzekeringen van 2018, op dat moment zullen wij de machine switchen naar de 2018 module waardoor u kunt beginnen met uw zorgverzekering vergelijken. Heet u vragen of heeft u liever dat wij met u meekijken om een pakket echt op maat te maken dan kunt u vanaf maandag contact opnemen met onze proffesionele helpdesk zowel telefonisch als via de webchat. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.