Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Over ons

ZorgverzekeringWijzer.nl is een initiatief van twee enthousiaste, gespecialiseerde verpleegkundigen met veel ervaring op verschillende afdelingen in verschillende zorginstellingen.

Regelmatig werden wij in ons werk geconfronteerd met situaties waarvan wij dachten: 'Kan dat niet anders en kunnen wij daar wat mee?' De ervaring van het verbeteren van dergelijke situaties en de mogelijkheden die het internet biedt, heeft ons doen besluiten onze focus te richten op het thema 'zorg & internet'. Na het werken aan verschillende succesvolle projecten, stuitten wij op de klachten van patiënten over zorgverzekeraars. Een veel gehoorde klacht was dat de zorgverzekering onvoldoende aansluit bij de persoonlijke situatie van de klant. Ook werd duidelijk, dat de toenmalige vergelijkingswebsites voor het vergelijken van de zorgpremie onvriendelijk waren in gebruik voor de patiënten. 

Dit heeft ons op het idee gebracht, om de (potentiële) verzekeringsnemer op een unieke en eenvoudige wijze te helpen bij het kiezen van een zorgverzekering, die naadloos aansluit op de wensen van hun huidige situatie. Veel mensen die wij hebben gesproken, waren aanvullend verzekerd. Toen wij - vooral de oudere dames - wezen op het feit dat zij ook recht hebben op kraamzorg en hiervoor betaalden, waren zij verbaasd. Het is vaak niet duidelijk omschreven wat er nu precies gedekt wordt door de zorgverzekering en waar de verzekeringsnemer recht op heeft. Dit is nu verleden tijd met de zorgverzekeringwijzer. De missie welke wij volgen is: Een helder, duidelijk en onafhankelijk advies zonder fratsen.

Na drie jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste vergelijkingswebsites op het gebied van zorgverzekeringen, mede dankzij jou! Dit heeft geresulteerd dat we in 2014 samen zijn gegaan met Geijsel Kroon, een intermediair, waardoor we een nog betere service kunnen verlenen. In november zijn de nieuwe premies van alle zorgverzekeraars bekend, vanaf dat moment bieden wij voor een groot aantal zorgverzekeraars een directe afsluitmogelijkheid aan op onze website. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om een overstap te maken naar de zorgverzekering die het beste bij je past.

Door onze samenwerking kunnen wij nog beter werken aan onze visie, wij blijven volledig onafhankelijk advies geven aan jou als consument. De prijzen van de zorgverzekeringen komen direct van de zorgverzekeraars zelf, dit zijn dus altijd de actuele prijzen! 

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen dat je hebt in ZorgverzekeringWijzer.nl. Mede door jouw vertrouwen kunnen wij blijven zorgen voor onafhankelijk advies. Graag zetten wij dit nog vele jaren door. Wij hopen van harte dat je ons wilt helpen, door ons aan te bevelen bij vrienden en familie!

Nieuwsgierig met wie je gesproken hebt aan de telefoon, of zoekt je de adresgegevens, bekijk dan onze Contactpagina

Rob de Graaf & Frans Kooning

 

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.