Wie vergelijken wij?

Wij vergelijken tientallen aanbieders waar we de actuele informatie van ter beschikking hebben. De data die wij tonen komt rechtstreeks vanaf de zorgverzekeraars zelf, via de data leverancier Zorgweb. Dit zorgt ervoor dat de data die wij gebruiken continu actueel is en juiste prijzen bevat.

De zorgverzekeraars die op dit moment getoond worden in de zorgvergelijker zijn: Aevitae, Avero Achmea, Besured, Bewuzt via , CZ, De Amersfoortse, De Friesland, Ditzo, DSW , FBTO, Hema zorgverzekeringen, inTwente, IZA, Just, Menzis, National Academic, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, OZF, PNOzorg, Prolife, Promovendum, Stad Holland, UMC zorgverzekering, United Consumers (VGZ), Unive, VGZ, VVAA, Ziezo van Zilveren Kruis, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect,

ZorgverzekeringWijzer krijgt van een aantal van deze verzekeraars een vergoeding voor het afsluiten van de polis. Dit is meestal een eenmalige commissie in de vorm van een portefeuille. De hoogte van de vergoedingen staan geheel los van de uitkomsten van de zorgverzekeraars in de zorgvergelijker.