Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding lymfedrainage (oedeemtherapie) tot 18 jaar 2019

Lymfedrainage (oedeemtherapie) tot 18 jaar

Oedeem (vochtophoping) wordt veroorzaakt door een verstoord evenwicht van aan- en afvoer van vocht. Lymfedrainage (oedeemtherapie) heeft als doel om deze verstoring te verhelpen. In het hele lichaam bevinden zich lymfevaten die voor de afvoer van vocht dienen. Als het lymfevatenstelsel niet goed functioneert, ontstaat er vochtophoping. Door massage wordt het vocht afvoerende systeem in ons lichaam bevordert.

Vergoeding lymfedrainage (oedeemtherapie) tot 18 jaar

Bij een chronische aandoening wordt er een vergoeding verstrekt vanuit de basisverzekering van de zorgverzekering, mits er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Bij een niet-chronische aandoening worden de eerste 9 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Indien deze behandelingen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, kunnen er mogelijk nogmaals 9 behandelingen vanuit de basisverzekering worden vergoed. Indien er meer dan 18 behandelingen noodzakelijk zijn kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering, mits je deze hebt afgesloten bij je zorgverzekeraar. Er geldt geen eigen risico voor genoemde vergoedingen. In de polisvoorwaarden van je zorgverzekering staat vermeld onder welke voorwaarden je recht hebt op een vergoeding.

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!
Vergoeding lymfedrainage (oedeemtherapie) tot 18 jaar 2019 scoort gemiddeld: 1 1 5

Gemiddelde beoordelingBeste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.